Arion Adult Aktiivi All Breeds 12kg

Buy this
  • 48,50 € EUR
100% SSL Secure

Arion Original Adult Aktiivi All Breeds on aikuisille aktiivisille koirille joiden paino on > 10 kg.

Arion aktiivi on täysin gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonais proteiinipitoisuuksista n.80%.

Lihasten suoja

Kestävyys (parantaa energiansaantia)

Parempi vastustuskyky

ARION Aktiivi on täydellinen valinta aktiiviselle koiralle. Tuotteessa on paljon eläinproteiinia ja kaloreita, ja se on erityisesti suunniteltu antamaan ylimääräistä polttoainetta jota aktiivinen koira tarvitsee.

Aktiivi on rikastettu L-karnitiinilla, joka varmistaa nopean energian vapautumisen menettämättä lihasvoimaa. Ruokkimalla koirasi ARION Original Active täysravinnolla se pysyy energisenä ja hyvässä kunnossa!

Koostumus: Kana (kuivattuna 44%), riisi (33%), eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, oluthiiva, peruna, kasvikuitu, natriumkloridi, fruktooligosakkaridi, mannan oligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 88mg Rauta (Rauta sulfaattimonohydraatti), 10 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 150 mg Sinkki (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 2,2 mg Jodi (Anhydrous calcium iodiat), 0,06 mg Seleeni (Natriumseleniitti), 300mg L-karnitiini 500mg Vitamiini E – EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Metabolinen energia (Kcal/kg) 3.919