Mush Nautamix 18x500g pötkö

Buy this
  • 43,20 € EUR
100% SSL Secure

MUSH B.A.R.F. Basic® Nauta-mix koiralle on helppokäyttöinen BARF-ateria monipuolisen ruokavalion pohjaksi


Ennakkotilaustuote 18x500g pötkö (9kg)


SIs. Suomalainen nauta (maha, liha, keuhko, rusto, jänne, sydän, maksa, munuainen, luu), salaatti, kurkku, camelinaöljy


MUSH B.A.R.F. Basic® Mix tuotteet ovat täydennysrehuja ja siten niitä ei tule sekoittaa täysravintoihin. Mix-merkinnällä varustetut tuotteet sisältävät valmiiksi jauhettuja BARF-komponentteja eli lihaa, luuta, sisäelimiä tai vihanneksia.


Tyypillinen BARF-ruokavalio koostuu lihasta, raakaluista, sisäelimistä sekä pienestä määrästä kasviksia. Kokonaisuutta on mahdollista täydentää hedelmillä, vihanneksilla sekä muna- ja maitotuotteilla, jotka kuuluvat niin ikään BARF-ruokavalioon. Suosittelemme, että itse muodostettu ruokavalio kootaan niin, että se sisältäisi viikkotasolla ainakin kolmea eri lihaa, sekä kalaa noin kerran viikossa.


Tuotesarjaan lukeutuu nautaa, sikaa, sika-nautaa, kanaa, kalkkunaa, poroa, hirveä sekä kalaa. Mix-tuotteet luovat hyvän perustan monipuoliselle ruokavaliolle, jota voi täydentää muilla MUSH tuotteilla.


USH B.A.R.F. Basic® Mix -tuotteet eroavat MUSH B.A.R.F. Vaisto® täysravinnoista siten, ettei täysravintoihin tarvitse lisätä itse mitään.


Jos haluat koostaa koirasi ruokavalion itse, mutta et ole varma mitä kaikkea sinun tulisi antaa, jotta ravinto olisi täysipainoista ja koira saisi siitä kaiken tarvitsemansa, on parempi käyttää täysravintoja.