Mush Vaisto cat kana-nauta

Buy this
  • lähettäjä 35,92 € EUR
100% SSL Secure

Alennus 26.05. saakka -20%, alennettu hinta päivitettynä tuotteen hintaan. (Norm. hinta 8x800g pullat: 50,40, tarjoushinta 40,32 ja 7,5kg laatikko 44,90, tarjoushinta 35,92). Lisäksi saat ennakkotilaajan -10% alennuksen koodilla Ennakkotilaus

MUSH VAISTO CAT® sopii sinulle, joka haluat antaa kissallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä että kissasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta.

Vaisto CAT keltainen kana-nauta sopii niin kissanpennuille kuin aikuisille kissoille – myös tiineille kissaemoille. Se on erinomainen ruoka takaamaan parhaat mahdolliset lähtökohdat kasvuun ja terveelliseen elämään pienestä pitäen, ilman lisäaineiden aiheuttamaa kuormitusta keholle.
Ennakkotilauksesta 8 kpl 800g pusseja tai 7,5kg pullia (n.300 pullaa). 800g pussit on uudelleensuljettavia.

Sis. broileri 63 % (sydän, liha, luu, rusto) nauta 36 % (keuhko, sydän, liha, maksa, veri, rusto) kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä

ENTÄ MÄÄRÄ? PALJONKO VAISTOA PITÄÄ ANTAA?
Annostelu on erittäin helppoa – anna kissalle 1 – 2 pullaa per elopainoliko päivässä! Tarkemmin selitettynä: 4 kg painavan kissan tulisi syödä raakaruokaa noin 100 -175 g päivässä. Koska kissojen Vaisto- tuotteet ovat noin 25 g painoisia pullia, ei annoksia tarvitse punnita, vaan annostelu hoidetaan pullia laskemalla. 4 kg painoinen kissa syö siis noin 4 – 7 pullaa päivässä. Kissa vaatii yleensä 3 – 6 ruokintakertaa vuorokaudessa. Tarjolle voi hyvin jättää myös kylmiä pullia, jotka sulavat syömäkelpoisiksi esimerkiksi työpäivän tai yön aikana.

Oikea ruokamäärä on hyvin yksilöllinen ja siksi on tarkkailtava kissaa ja sen painonkehitystä ja sovellettava ruokamääriä tarpeen mukaan.