MUSH Vaisto Puppy Sika-kalkkuna-kana

Buy this
  • lähettäjä 35,20 € EUR
100% SSL Secure

Alennus 26.05. saakka -20%, alennettu hinta päivitettynä tuotteen hintaan. (Pullat 8x800g: Norm. hinta 44,00, tarjoushinta 35,20, Levyt 10kg laatikko: Norm. hinta 44,90, tarjoushinta 35,92). Lisäksi saat ennakkotilaajan -10% alennuksen koodilla Ennakkotilaus

MUSH Vaisto® Sika-kalkkuna-kana PUPPY vaaleanliila on koiran täysravinto. MUSH Vaisto® PUPPY vaaleanliila on suunniteltu aktiivisille koiranpennuille jotka kasvavat vielä korkeutta. Erinomainen valinta pennuille, jotka tarvitsevat hieman enemmän energiaa ruokavaliostaan. Luumäärä 10 %, maksa 5 %.

Ennakkotilaus 8 x 800g tai 10 kg laatikko.

Sis. Sika 38 % (liha, maksa, luu, sydän, keuhko, rusto), kalkkuna 28 % (liha, luu, rusto), broileri 26 % (liha, kivipiira, sydän, luu, nahka, rusto), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna < 1%.

MUSH-ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota.

Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta.

On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.